Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Absorbant hidrocarburi si produse chimice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Utilizari:

- In orice domeniu din industrie( auto, alimentara, drumuri si poduri, constructii,  constructii de masini,orice tip de atelie, ateliere de prelucrari mecanice,garaje, fabrici de vopsele, fabrici de ulei, abatoare,ferme de animale, depozite petroliere,statii PECO,alte depozite,agricultura, zootehnie etc.
- RECOMANDAT pentru suprafete de trafic ranforsate. Garanteaza o aderenta suficienta a benzii de rulare dupa utilizare antiderapanta.
- Produs cu densitate mare, face eficienta , rapida absorbirea poluatorilor vascosi
( uleiuri sintetice, organice, industriale , alimentare, pacura , pacurina,vaselina, vopsele pe baza de apa sau solvent, lacuri emailate,grasini, grasimi animale  etc)
- Este recomandat petru interventii pe drumurile publice , imprastiere rapida, absorbtie rapida , colectare rapida, suprafata ramane antiderapanta
- Dupa colectare , pentru o buna curatare,va recomandam DEGRESANTUL BIODEGRADABIL PRODUS DE NOI,, T&M -D.I,,MULTIFUNCTIONAL-curata orice fel de poluator,din orice domeniu, mai putin vopsele,rasini . lacuri .La vopsele,rasini , lacuri se face o buna curatare cu absorbant ,suprafata ramane  antiderapant, sau se poate curata in profunzime cu un alt tip de degresant realizat de noi.
- Recomandat in ateliere unde se lucreaza cu lichid de ungere si lubrifiere, uleiuri,solventi, vaselina , vopsele etc Asigura o buna colectare a poluantilor, suprafetele raman curate si antiderapante
- Recomandat in statii PECO, face o foarte buna colectare ,  vezi drumuri.
- Recomandat in abatoare, carmangerii, fabrici de mezeluri, de ulei, margarina. Acolo unde sunt grasimi, sange, uleiuri de orice natura.
- Recomandat pentru absorbirea poluantilor( uleiurilor, substantelor chimice si mediilor vascoase curse sau varsate pe suprafete de trafic cu pori fini, beton, asfalt, podele industriale vopsite, sclivisite,gresie, pavele, mozaic etc.)
- Oriunde au loc scurgeri sau pierderi de produse petroliere sau chimice
- Pentru interior si exterior,  pentru utilizarea pe suprafete cu trafic (tip III R) - nivel de curatenie fo
- Refacere ecologica a terenurilor contaminate cu produse petroliere
- Absoarbe si incapsuleaza aproape instantaneu circa 150 produse, la livrare se elibereaza lista cu substante incapsulate
- Curatari de tancuri,bazine , rezervoare, gropi, tratare slamuri petroliere
Caracteristici tehnice principale:
- produs natural- 100% - biodegradabil
- absoarbe toata gama de hidrocarburi, grasimi, sange , uleiuri , lichid de frana, de parbriz, vopsele,rasini, lacuri, detergenti etc
- ICOMPATIBIL CU ACIZI !
- se poate utiliza doar pe sol,podele din orice material (incluziv vopsite) drumuri pietruite, asfaltate
- antiderapant
- rata de absorbtie : 1/6-15 , functie de tipul de produs absorbit
- ambalare: sac 15- 25Kg ;

TESTAREA CAPACITATII DE ADSORBTIE HIDROCARBURI

Testarea capacitatii de adsorbtie s-a realizat conform Standardului de testare a performantelor de adsorbtie a sorbentilor (ASTM F726-12 Standard Test Method for Sorbent Performance of Adsorbents)

PRODUS EVALUAT DE INSTITUT SPECIALIZAT

ELIMINARE REZIDUURI-

- Incinerare in centrale termice,centre de neutralizare, in functie de natura agentului poluantOdata incapsulat agentul poluant(hidrocarbura etc) nu mai ,,scapa,, este neutralizat devenind compost in  minim 120 de zile in anumite conditii,, Pentru cantitati mari reziduurile se vor colecta in saci si directiona pt incinerare in centrale , ori  catre societati de colectare
Ca atare produsul este NEPERICULOS, 100% natural, se poate arunca pe sol in agricultura, aducand un aport calitativ acestuia.
Utilizat se va aplica cod de deseu preluat de la poluantul periculos si se va gestiona ca atare.

MOD DE FOLOSIRE -PE SOL- se imprastie peste agentul poluant, se freaca cu matura , recomandat de ,,nuiele,,se strange in saci din plastic.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura